top of page

trouwen

Babs de BABS voor een onvergetelijke ceremonie.

Babs-Bouwman-Lara-en-Jeroen 2jpg.jpg
Huwelijk Vy en Davor rechtenvrij_edited.jpg
Danielle-Tim fotograaf David Lok_edited.jpg

Jullie gaan trouwen! En de Grote Dag wordt heel bijzonder, met jullie als stralend bruidspaar te midden van je dierbaren, op die speciale locatie, met de feestelijke aankleding, die persoonlijke toespraak en natuurlijk dat officiële trouwmoment. Ik houd er van om mensen te verbinden en daarom wil ik graag helpen om dat officiële gedeelte tot een zeer persoonlijk en onvergetelijk moment te maken. Als communicatiedeskundige doe ik dit vooral door luisteren en meedenken, wanneer wij elkaar een aantal weken voor jullie trouwdag ontmoeten voor een kennismakingsgesprek. Aan de hand van hetgeen wij bespreken, schrijf ik jullie persoonlijke verhaal, dat de gasten aanspreekt, maar dat vooral voor jullie deze unieke ervaring markeert en de trouwceremonie onvergetelijk maakt.

Icoon-1.png

Foto: David Lok

Bekijk ook eens mijn profiel op
www.alletrouwambtenaren.nl

Foto: David Lok

Wat bruidsparen zeggen

Het blijft toch even spannend wanneer iemand die je niet kent je liefdesverhaal vertelt. Wij zijn erg blij met Babs die onze gasten tijdens de ceremonie in haar verhaal meenam naar waar het voor ons begon. Het mailcontact en het voorbereidingsgesprek waren erg prettig en voelde vertrouwd.

Babs was enthousiast, geïnteresseerd en betrokken. Kortom een hele fijne trouwambtenaar!

—  Coralie en Robert

Zou je graag willen

dat ik jouw BABS ben?

Babs-Bouwman-Sublogo2-M.png

Bij deze bijzondere dag in jullie leven hoort een persoonlijke ceremonie met een unieke toespraak op jullie lijf geschreven. Geen stijve bedoening, maar een ontspannen verhaal waar wat mij betreft alle emoties in voorkomen: een vrolijke lach, een ontroerende traan en een serieuze blik vanwege een diepgaander onderwerp. Fijn als jullie meedenken over de invulling: zo komen we samen tot een mooie opbouw. Het kan ook leuk zijn anderen aan het woord te laten: een familielid, vriend of vriendin, een getuige. Dat geeft het nog iets extra’s. Voor mij is ieder bruidspaar speciaal: ik schrijf voor iedereen een origineel verhaal: ook in het Engels als dat je voorkeur heeft.

 

Ik ben BABS bij de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Trouw je liever ergens anders? In veel gemeenten is het mogelijk om een BABS-voor-een-dag te benoemen. Ik trouw op elke locatie in Nederland. Het allerliefst sluit ik nog een keer een huwelijk op een rots in Spanje of een andere ludieke locatie.

bottom of page