top of page

levensverhalen

Sommige verhalen mogen niet vergeten worden.

210721-ByCreekStudio-Babs-10.jpg

Iets tastbaars nalaten over kleine of grote gebeurtenissen in je leven. Persoonlijk verhalen uit je jeugd of een andere markante periode uit je leven aan het papier toevertrouwen. Eventueel ondersteund met sprekende foto’s. Vrolijke, indringend of emotioneel: iedereen kiest wat bij hem of haar past.  Als ervaren schrijver kan ik je helpen structureren en het schrijfproces begeleiden of (deels) overnemen. Ik luister aandachtig. In de regel komen herinneringen vanzelf tijdens het praten of schrijven naar boven. Soms stel ik een vraag om een gebeurtenis of gedachte te verdiepen of een gat te vullen. Uiteraard met respect voor jouw grenzen: jij geeft aan wat je kwijt wilt. Een ding is zeker: alle verhalen zijn de moeite waard om opgeschreven te worden.

210721-ByCreekStudio-Babs-36.jpg
Babs-Bouwman-Sublogo2-M.png
Jouw levensverhaal
op papier.

Leuk om

kennis te maken?

Er zijn veel manieren om te komen tot een boek, waarin het verhaal is opgetekend dat bij jou past. Ik bespreek graag de mogelijkheden. Het delen van levensverhalen is een persoonlijk proces en het is belangrijk dat het van beide kanten klikt. Daarom vind ik het vanzelfsprekend dat een eerste kennismaking helemaal vrijblijvend is.

Wat mensen zeggen

,,Het schrijven van een boek over je eigen leven is een ingewikkeld proces. Ik heb veel steun gehad van Babs. Met haar professionele blik daagde zij mij uit om meer in te gaan op bepaalde belevenissen in mijn leven. Ook maakte zij het verhaal leesbaarder met behoud van mijn schrijfstijl. Allebei zijn we blij met het resultaat”.

- George

Mijn leven van het water naar het bos.

bottom of page